A beruházás mely életeket változtat meg!

A hálózat első egységét 2003-ban az Egyesült Államokbeli Minnesotában nyitotta meg, a modell sikerességét mi sem mutatja jobban, hogy azóta több, mint 25 országban nyitott egységet a Snap Fitness. Jelenleg több, mint 2000 stúdiót üzemeltetnek és több, mint 1 millió fő jár hozzájuk edzeni.

Franchise partnert keres Magyarországon az amerikai Snap Fitness rendszer. A hálózat első egységét 2003-ban az Egyesült Államokbeli Minnesotában nyitotta meg, a modell sikerességét mi sem mutatja jobban, hogy azóta több, mint 25 országban nyitott egységet a Snap Fitness. Jelenleg több, mint 2000 stúdiót üzemeltetnek és több, mint 1 millió fő jár hozzájuk edzeni.

A Snap Fitness kiemelkedik versenytársai közül a myzone programjával is, mely lehetőséget biztosít a tagoknak, hogy nyomon kövessék szívműködésüket és a kalóriákat az edzés közben. Emellett a rendszer minden tréning után visszajelzést biztosít az emberek számára.

A franchise központ a szerződés megkötésétől folyamatosan segítséget nyújt a leendő franchise partnerek számára, kezdve az üzlethelyiség kiválasztásánál, emellett részletes oktatást biztosít az átvevőknek és leendő alkalmazottjainak.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni, érdeklődjön a 061391-7313 telefonszámon, vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.

Share this post