Vagyonvédelemre szakosodott amerikai cég keresi magyarországi franchise partnereit

A Signal 88 Security, mely 2003 óta működik az Egyesült Államokban, most Európában elsőként hazánkban keres franchise partnereket.

A  2003-ban Omahában alapított cég indulásakor azt tűzte ki feladatául, hogy védelmet nyújtson az emberek számára, hogy azok nyugodtan élhessék mindennapjaikat, és értékeiket, ingóságaikat biztonságban tudhassák. A márkanév az omahai rendőrség által használt “signal 88” szóból ered, mely egyet jelent a biztosított helyszínnel. A franchise hálózat 2007-ben indult el, azóta 4 országban, több mint 340 franchise partnerrel vannak jelen.

A hálózat különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújt mind természetes, mind pedig jogi személyek számára. A riasztó telepítés és a távfelügyelet mellett, mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos illetve biciklis járőrökkel is védik a területet. Emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják.

 

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Európában is megvesse a lábát. A Signal 88 számára hazánk jelenti az öreg kontinensre lépés első állomását.

Eddigi tapasztalataik szerint egy átlagos franchise partner által üzemeltett egység bevétele a megnyitás követő 5. évben meghaladja a 200 millió forintot.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: office@dakexpo.com
Tel.: 06-1-274-5186

Share this post