Franchise könyv

“Franchise vállalkozás” címmel Egyedülálló szakkönyv jelent meg 2011. augusztus 1-én, franchise témában

A Franchise vállalkozás könyv régi hiányt kíván pótolni. Nemcsak a franchise alapfogalmait írja le szakszerűen és minden vállalkozó szellemű olvasó számára érthető módon, hanem tartalmában kitekint a franchise etikai normáira, előírásaira, jogi kötelezettségeire és következményeire is. A kiadvány a hazai franchise-irodalom legfontosabb összefoglaló munkája, melyet sikerrel forgathat a magyar piacon működő közel 350 franchise hálózat menedzsmentje, és a nagyjából 20 ezer, átvevő partnerként működő vállalkozó, és mindazok, akik érdeklődnek a franchise vállalkozások, a franchise vállalkozási forma iránt.

A Szövetség elnöksége a könyv megírására és összeállítására dr. Darázs Lénárd  a Magyar Franchise Szövetség Etikai és Jogi Bizottság elnökét, ügyvédet, egyetemi docenst (ELTE), illetve dr. Mandel Katalin franchise tanácsadót, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárát kérte föl.

FRANCHISE VÁLLALKOZÁS munkacímet viselő, eredeti szakmai mű első része a franchise vállalkozási forma létrehozásának és működtetésének főbb szakmai ismereteit írja le, a második része hazánk legnagyobb franchise rendszereinek bemutatását-, a harmadik rész pedig a franchise jog alapvető összefüggéseit tartalmazza.