Alma Gyógyszertárak

Az Alma Gyógyszertárak hálózat 2012 októberében indította el franchise programját, és mára már 8 Franchise patika csatlakozott az Alma hálózatához. Ez a szám folyamatosan nő, az Alma hitvallásához hűen: Betegközpontúság, Szakértelem, Kedvezmények, Önhöz közel!

BENU Gyógyszertárak

Közös célunk olyan vásárlóbarát gyógyszertárak kialakítása, amelyek egyesítik a hagyományos gyógyszerészeti tudást egy nemzetközileg már tesztelt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében.

BioHair

A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai azonban megteremtették Magyarország első bio fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet része a szépülni vágyóknak.

BITE BAKERY CAFÉ

A cég alapítói a kávéházi kultúra egy új szegmensét honosították meg, amely egy valódi pékség és egy kávézó ötvözete, innen is származik a bakery café elnevezés. Minden terméküket frissen, helyben, alap összetevők szintjéről keverik, formázzák és sütik, elkerülve a mesterséges alapanyagok felhasználását.

Bodystreet

A hálózat 11 éve indult Münchenben, és mára 5 országban (Németország, Ausztria, Olaszország, Nagy-Britannia, USA) több, mint 270 egységgel van jelen. A Body Street egységeiben körülbelül 40.000 rendszeresen járó törzsvendég jár, akik havonta körülbelül 160.000 személyi edzést vesznek igénybe.

Borháló

A hazánkban dinamikus terjeszkedést folytató Borháló franchise-t a magas minőségű magyar folyó borok országos, illetve országhatárain túli terjesztésének céljából hozták létre. Az egységes megjelenés, jól szervezett működés egy stabil, hosszú távú kereskedelmi rendszert biztosít minden partnere részére.

Bubbles

A Bubbles önkiszolgáló mosodáinak létrehozásával egy Magyarországon is jól ismert, eddig mégis kiaknázatlan piaci szegmensben kezdte meg működését, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik a felgyorsult, rohanó mindennapokban.

Card Group

A vállalkozást akár az otthonából is menedzselheti, mindössze egy furgonra, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre van szüksége ahhoz, hogy a Card Group nemzetközi franchise hálózat tagja lehessen.

Chocofacture

A Chocofacture hazai és nemzetközi terjeszkedéséhez franchise partnereit keresi. Amennyiben saját vállalkozást szeretne, de a lehető legkevesebb kockázat vállalásával, valamint szereti a csokoládét is, akkor nem kell tovább keresgélnie, nyisson saját Chocofacture kézműves csokoládé műhelyt! Forgalmazza saját készítésű csokoládéit vásárlóinak, céges ügyfeleinek, illetve szervezzen csapatépítő tréningeket – a Chocofacture franchise rendszer tagjaként.

Ci Gusta!

A CiGusta 2011-ben nyitotta meg első éttermét. Mára Dario Rabboni, az étteremlánc alapítója világszerte 60 vendéglátóhely tulajdonosa.
A célja egy olyan gyorséttermi hálózat megalapítása volt, ahol megtalálhatóak a jól ismert olasz ízek, ételek, italok.

Creppy PalacsintaHáz

A Creppy egy látomás, ami felforgatja a vendéglátásról alkotott elképzeléseidet – a palacsintás vendéglátás úttörője, több évtizednyi gasztronómiai tapasztalattal. Gyorsan felállítható, szinte azonnal termelő, kulcsrakész vállalkozási formákat kínálunk egyedülálló – palacsintán alapuló – gasztronómiai kínálattal.

DiVino

Az első hazai borbár franchise hálózat. A hálózat alapítói küldetésként tűzték ki a kulturált borfogyasztás körülményeinek megteremtését, illetve a magyar bor népszerűsítését a fiatal nemzedék körében.

Dolce Dance

A Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola kiválóan képzett, lendületes tanári csapattal, egyedülálló tematikával és utánozhatatlan tanítványi körrel rendelkezik. A heti rendszerességű órák mellett party-kat, tánchétvégéket, nyári több napos fesztiválokat rendeznek, illetve országszerte vállalják esküvői és szalagavató táncok betanítását is.

Don’t Panic Angol Nyelviskola

A Don’t Panic Angol Nyelviskola az ország legrugalmasabb beszédközpontú angol nyelviskolája, ahol a hallgatónk állítja össze az órarendjét, és nem kell heteket vagy akár hónapokat várni a csoport indulására. A Don’t Panic Angol Nyelviskolában megmutatjuk és megtanítjuk a hallgatóknak, hogyan fejlesszék rohamosan az angol beszédüket, hogy gátlások nélkül, magabiztosan és folyékonyan kommunikálhassanak angolul. A Don’t Panic szembeszáll az elavult nyelvoktatási módszerekkel, és közvetítő nyelv (a hallgatók anyanyelve, jelen esetben a magyar) használata nélkül kizárólag angolul folyik a nyelvoktatás ezzel rakétasebességre kapcsolva a hallgatók angol nyelv elsajátítását.

DUNA HOUSE

A Franchise átadó Duna House Franchise Kft. a Duna House Holding, a magyarországi ingatlanpiac vezetõ cégcsoportjának tagja. Egyik fő jellemzője, hogy gyorsan és rugalmasan reagál a piaci igények változására, így minden, az ingatlanhoz kapcsolódó területen hatékony és eredményes megoldásot kínál partnerei számára.

Expense Reduction Analyst

Az ERA világszerte a vállalati költség-management ágazat vezető szereplője. 1992 óta nyújt támogatást cégek számára a működési költségek csökkentésében és a rentabilitás, jövedelmezőség növelésében azok méretétől függetlenül. Globális portfóliója a kis- és középvállalkozásoktól kezdve a multinacionális nagyvállalatokig minden gazdasági ágazatból tartalmaz ügyfeleket.

FessNeki

A Fessneki stúdióban kellemes környezetben, a barátaiddal együtt vagy új emberek társaságban művészeti instruktorunk segít lépésről lépésre megfesteni egy híres művész festményét. Mindez a szórakozásról és kikapcsolódásról szól úgy, hogy közben egy közösséggel együtt alkotsz.Különféle események, privát bulik, csapatépítő tréningek, workshopok, illetve születésnapok megszervezését is vállaljuk.

Jono Yogo

A Jono Yogo 2013-ban az elsők egyikekeként tűnt fel Magyarországon a frozen jogurt piacon. A koncepció öt év alatt építette ki hálózatát, mely azon a felismerésen alapul, hogy az elmúlt években a vásárlók részéről komoly igény keletkezett a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt. A Jono Yogo főleg a fiatal korosztály körében örvend nagy népszerűségnek.

KwikFit

A KwikFit Európa egyik vezető gumi- és autószerviz-hálózata. Jelenleg 6 országban működti szervizeit: Angliában, Észak-Írországban, Skóciában, Walesben, Hollandiában és Magyarországon. Az ügyfélcentrikusság alapelvét követve a cég a vevői igények minél magasabb szintű kielégítését tartja szem előtt, melyhez speciális szaktudás, modern technikai berendezések és versenyképes árak társulnak.

Levendula Kézműves Fagylaltozó

Levendula Kézműves Fagylaltozó üzleteiben több mint 8o fajta kézműves fagylalt várja a vásárlókat. Fagylaltjaik kézműves technikával készülnek mesterséges adalékok és színezékanyagok használata nélkül, de a glutén-, tejfehérje- és tejcukorérzékenyek számára is kínálnak zavarba ejtően finom alternatívákat. A cég egyedülálló minőséget és választékot alkotott meg a legjobb olasz fagylalt-hagyományokat ötvözve a modern kor követelményeivel,

Lu by Lolita

A magyar piacon keresztül szeretné elindítani európai hálózatának kiépítését a Lu by Lolita dél-amerikai divatmárka. Női ruházati cikkeket, lábbeliket és kiegészítőket forgalmazó, uruguayi franchise hálózat a minőségére, az értékre és a megjelenésre helyezi a hangsúlyt.

Matrackuckó

Alkosson velünk és legyen Ön is részese sikerünknek!
A MATRACKUCKÓ ágy, matrac, fenyőbútor értékesítésére szakosodott üzlethálózat teljes mértékben magyar tulajdonú családi vállalkozás. Forgalmazott matracainkat, gyapjú ágyneműket párnákat saját üzemünkben kizárólag magas minőségű alapanyagokból állítjuk elő.

Natur House

A hálózat első egységét 2003-ban az Egyesült Államokbeli Minnesotában nyitotta meg, a modell sikerességét mi sem mutatja jobban, hogy azóta több, mint 25 országban nyitott egységet a Snap Fitness. Jelenleg több, mint 2000 stúdiót üzemeltetnek és több, mint 1 millió fő jár hozzájuk edzeni.

RuhaDoki

A RuhaDokikba betérő vásárlók sokkal több szolgáltatás közül választhatnak, mint egy átlagos hazai ruhajavító esetében. A RuhaDoki egységek küldetése, hogy akár egy óra alatt a régi kedvenc ruhadarabokat újra divatossá alakítsa vagy a frissen vásárolt, de átalakításra szoruló ruhákat testre szabja, hordhatóvá tegye.

Russo’s Pizzeria

A több, mint 100 éves családi receptekre épülő pizzéria hálózat olyan, a szakácsokra nagyobb hangsúlyt fektető, kisebb, gourmet éttermek kiépítését tűzte ki célul mely egyedi, friss, minőségi alapanyagokból készült ételeket kínál. A Russo’s Pizzeria egy kipróbált koncepciót kínál mely már 150 négyzetméteres éttermeivel is magas megtérülési arányokat ígér.

Signal 88 Security

A  2003-ban Omahában alapított cég indulásakor azt tűzte ki feladatául, hogy védelmet nyújtson az emberek számára, hogy azok nyugodtan élhessék mindennapjaikat, és értékeiket, ingóságaikat biztonságban tudhassák. A Signal 88 által felügyelt épület mára az omahai rendőrségnél egyet jelent a biztosított helyszínnel.

SMART INGATLAN

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő. 

Snap Fitness

A hálózat első egységét 2003-ban az Egyesült Államokbeli Minnesotában nyitotta meg, a modell sikerességét mi sem mutatja jobban, hogy azóta több, mint 25 országban nyitott egységet a Snap Fitness. Jelenleg több, mint 2000 stúdiót üzemeltetnek és több, mint 1 millió fő jár hozzájuk edzeni.

Spa810

ALAP INFORMÁCIÓK Brand név: Spa810 Tevékenység: szépségápolás Működés típusa: franchise rendszer ELÉRHETŐSÉGEK Cégnév: Dakexpo Kft. E-mail: office@dakexpo.com Telefonszám: +36 1 391 7313 Weboldal: https://www.spa810.com/franchise/ FRANCHISE SZERZŐDÉS

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve. Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásainak színvonalával.

SUGÁRZOO

A hálózat alapítói fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák a közösségüket.

Tacontento

A Tacontento étterem hálózatot Guatemalában alapították, autentikus ételeinek és fiatalos, modern arculatának köszönhetően kategóriájában az egyik legsikeresebb étteremlánc Latin-Amerikában. Az egyedülálló koncepció, amely hálózati jellege ellenére a betérő vendég számára a mexikói taqueteriák (taco éttermek) hangulatát idézi. Az étlapon szereplő ételek receptjeit, elkészítési módját olyan módon alakították ki, hogy azt a hálózathoz tartozó éttermek a világ minden részén könnyedén követhessék.

Vitamin Szalon

A Vitamin Szalon® a jövő zöldség-gyümölcs üzlete. Egy leendő országos kiterjedésű franchise hálózat, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű közvetlenül a magyar termelőktől beszerzett termékekhez igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.