Alma Gyógyszertárak

Az Alma Gyógyszertárak hálózat 2012 októberében indította el franchise programját, és mára már 8 Franchise patika csatlakozott az Alma hálózatához. Ez a szám folyamatosan nő, az Alma hitvallásához hűen: Betegközpontúság, Szakértelem, Kedvezmények, Önhöz közel!

BENU Gyógyszertárak

Közös célunk olyan vásárlóbarát gyógyszertárak kialakítása, amelyek egyesítik a hagyományos gyógyszerészeti tudást egy nemzetközileg már tesztelt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében.

BioHair

A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai azonban megteremtették Magyarország első bio fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet része a szépülni vágyóknak.

BITE BAKERY CAFÉ

ALAP INFORMÁCIÓK Brand név: BITE bakery café Tevékenység: Pékség, látványpékség Működés típusa: franchise rendszer Magyar Franchise Szövetség tagja ELÉRHETŐSÉGEK Cégnév: Crown Foods Kft. Vezetéknév: Riffer

Bodystreet

A hálózat 11 éve indult Münchenben, és mára 5 országban (Németország, Ausztria, Olaszország, Nagy-Britannia, USA) több, mint 270 egységgel van jelen. A Body Street egységeiben körülbelül 40.000 rendszeresen járó törzsvendég jár, akik havonta körülbelül 160.000 személyi edzést vesznek igénybe.

Borháló

A hazánkban dinamikus terjeszkedést folytató Borháló franchise-t a magas minőségű magyar folyó borok országos, illetve országhatárain túli terjesztésének céljából hozták létre. Az egységes megjelenés, jól szervezett működés egy stabil, hosszú távú kereskedelmi rendszert biztosít minden partnere részére.

Bubbles

A Bubbles önkiszolgáló mosodáinak létrehozásával egy Magyarországon is jól ismert, eddig mégis kiaknázatlan piaci szegmensben kezdte meg működését, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik a felgyorsult, rohanó mindennapokban.

Card Group

A vállalkozást akár az otthonából is menedzselheti, mindössze egy furgonra, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre van szüksége ahhoz, hogy a Card Group nemzetközi franchise hálózat tagja lehessen.

Chocofacture

A Chocofacture hazai és nemzetközi terjeszkedéséhez franchise partnereit keresi. Amennyiben saját vállalkozást szeretne, de a lehető legkevesebb kockázat vállalásával, valamint szereti a csokoládét is, akkor nem kell tovább keresgélnie, nyisson saját Chocofacture kézműves csokoládé műhelyt! Forgalmazza saját készítésű csokoládéit vásárlóinak, céges ügyfeleinek, illetve szervezzen csapatépítő tréningeket – a Chocofacture franchise rendszer tagjaként.

Ci Gusta!

A CiGusta 2011-ben nyitotta meg első éttermét. Mára Dario Rabboni, az étteremlánc alapítója világszerte 60 vendéglátóhely tulajdonosa.
A célja egy olyan gyorséttermi hálózat megalapítása volt, ahol megtalálhatóak a jól ismert olasz ízek, ételek, italok.

Creppy PalacsintaHáz

A Creppy egy látomás, ami felforgatja a vendéglátásról alkotott elképzeléseidet – a palacsintás vendéglátás úttörője, több évtizednyi gasztronómiai tapasztalattal. Gyorsan felállítható, szinte azonnal termelő, kulcsrakész vállalkozási formákat kínálunk egyedülálló – palacsintán alapuló – gasztronómiai kínálattal.

DepilConcept

A DepilConcept franchise szépségszalonjai a legújabb, innovatív technológiák segítségével, megengedhető áron kínál végleges szőrtelenítést és fényterápiás megoldásokat vendégei számára.

DiVino

Az első hazai borbár franchise hálózat. A hálózat alapítói küldetésként tűzték ki a kulturált borfogyasztás körülményeinek megteremtését, illetve a magyar bor népszerűsítését a fiatal nemzedék körében.

Dolce Dance

A Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola kiválóan képzett, lendületes tanári csapattal, egyedülálló tematikával és utánozhatatlan tanítványi körrel rendelkezik. A heti rendszerességű órák mellett party-kat, tánchétvégéket, nyári több napos fesztiválokat rendeznek, illetve országszerte vállalják esküvői és szalagavató táncok betanítását is.

Don’t Panic Angol Nyelviskola

A Don’t Panic Angol Nyelviskola az ország legrugalmasabb beszédközpontú angol nyelviskolája, ahol a hallgatónk állítja össze az órarendjét, és nem kell heteket vagy akár hónapokat várni a csoport indulására. A Don’t Panic Angol Nyelviskolában megmutatjuk és megtanítjuk a hallgatóknak, hogyan fejlesszék rohamosan az angol beszédüket, hogy gátlások nélkül, magabiztosan és folyékonyan kommunikálhassanak angolul. A Don’t Panic szembeszáll az elavult nyelvoktatási módszerekkel, és közvetítő nyelv (a hallgatók anyanyelve, jelen esetben a magyar) használata nélkül kizárólag angolul folyik a nyelvoktatás ezzel rakétasebességre kapcsolva a hallgatók angol nyelv elsajátítását.

DUNA HOUSE

A Franchise átadó Duna House Franchise Kft. a Duna House Holding, a magyarországi ingatlanpiac vezetõ cégcsoportjának tagja. Egyik fő jellemzője, hogy gyorsan és rugalmasan reagál a piaci igények változására, így minden, az ingatlanhoz kapcsolódó területen hatékony és eredményes megoldásot kínál partnerei számára.

Expense Reduction Analyst

Az ERA világszerte a vállalati költség-management ágazat vezető szereplője. 1992 óta nyújt támogatást cégek számára a működési költségek csökkentésében és a rentabilitás, jövedelmezőség növelésében azok méretétől függetlenül. Globális portfóliója a kis- és középvállalkozásoktól kezdve a multinacionális nagyvállalatokig minden gazdasági ágazatból tartalmaz ügyfeleket.

FessNeki

A Fessneki stúdióban kellemes környezetben, a barátaiddal együtt vagy új emberek társaságban művészeti instruktorunk segít lépésről lépésre megfesteni egy híres művész festményét. Mindez a szórakozásról és kikapcsolódásról szól úgy, hogy közben egy közösséggel együtt alkotsz.Különféle események, privát bulik, csapatépítő tréningek, workshopok, illetve születésnapok megszervezését is vállaljuk.

High Care® Center / High Care® Stúdió arc-és testkozmetika

Magyarországon High Care® Centerek és High Care® Stúdiók arc-és testkozmetikai kezelésekre, termékek értékestésére szakosodott szalonok. A németországi Weyergans High Care Ag. egyedülálló gép és termékpalettájának alkalmazásával, holisztikus szemléletű koncepciójával végzik a bizonyítottan eredményes arc-és testápolási eljárásokat. A High Care Cosmetics, mint rendszergazda, tudást, tapasztatot, exkluzivitást nyújt partnerei számára.

Jono Yogo

A Jono Yogo 2013-ban az elsők egyikekeként tűnt fel Magyarországon a frozen jogurt piacon. A koncepció öt év alatt építette ki hálózatát, mely azon a felismerésen alapul, hogy az elmúlt években a vásárlók részéről komoly igény keletkezett a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt. A Jono Yogo főleg a fiatal korosztály körében örvend nagy népszerűségnek.

KwikFit

A KwikFit Európa egyik vezető gumi- és autószerviz-hálózata. Jelenleg 6 országban működti szervizeit: Angliában, Észak-Írországban, Skóciában, Walesben, Hollandiában és Magyarországon. Az ügyfélcentrikusság alapelvét követve a cég a vevői igények minél magasabb szintű kielégítését tartja szem előtt, melyhez speciális szaktudás, modern technikai berendezések és versenyképes árak társulnak.

Lu by Lolita

A magyar piacon keresztül szeretné elindítani európai hálózatának kiépítését a Lu by Lolita dél-amerikai divatmárka. Női ruházati cikkeket, lábbeliket és kiegészítőket forgalmazó, uruguayi franchise hálózat a minőségére, az értékre és a megjelenésre helyezi a hangsúlyt.

MAIL BOXES ETC

ALAP INFORMÁCIÓK Cégnév (company name): MBE Hungary Kft. Márkanév (brand name): Mail Boxes Tevékenység (industry): Csomagküldés és Nyomdai Szolgáltatások Működés típusa (type of operation): Kiskereskedelem Magyar Franchise Szövetség tagja

Marugame Udon

A Marugame Udon a világ legnagyobb Udon franchise hálózata, mely tradícionális japán ételekkel szolgál több, mint 1635 étteremben, 14 országban.

Matrackuckó

Alkosson velünk és legyen Ön is részese sikerünknek!
A MATRACKUCKÓ ágy, matrac, fenyőbútor értékesítésére szakosodott üzlethálózat teljes mértékben magyar tulajdonú családi vállalkozás. Forgalmazott matracainkat, gyapjú ágyneműket párnákat saját üzemünkben kizárólag magas minőségű alapanyagokból állítjuk elő.

PET DELIKAT

A hálózat alapítói fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák a közösségüket.

Pitaya

A Pitaya franciaország legnagyobb thai street food hálózata. A franchise brand a bangkoki városi érzést és street food ízeket tükrözi. A hagyományos kínai wok ételek gyorsan, friss, egészséges alapanyagokból készülnek el a vendégek jelenlétében. A hálózat elnyerte a Francia Franchise Szövetség “Legjobb Franchise Hálózat” címét.

RuhaDoki

A RuhaDokikba betérő vásárlók sokkal több szolgáltatás közül választhatnak, mint egy átlagos hazai ruhajavító esetében. A RuhaDoki egységek küldetése, hogy akár egy óra alatt a régi kedvenc ruhadarabokat újra divatossá alakítsa vagy a frissen vásárolt, de átalakításra szoruló ruhákat testre szabja, hordhatóvá tegye.

Russo’s Pizzeria

A több, mint 100 éves családi receptekre épülő pizzéria hálózat olyan, a szakácsokra nagyobb hangsúlyt fektető, kisebb, gourmet éttermek kiépítését tűzte ki célul mely egyedi, friss, minőségi alapanyagokból készült ételeket kínál. A Russo’s Pizzeria egy kipróbált koncepciót kínál mely már 150 négyzetméteres éttermeivel is magas megtérülési arányokat ígér.

Salad Box

A vállalat stratégiája alapvetően négy dologban foglalható össze: • Egészséges étkezés (ami általában nem jellemző a hagyományos gyorsétterem-láncokra) • Mindig friss alapanyagok (nincs fagyasztott étel) • Megfizethető ár (gyakorlatilag a hagyományos gyorsétterem-láncok áraival megegyező ársávban) • Személyre szabhatóság, a salátákat a fogyasztók a saját ízlésük alapján is össze tudják állítani Ezen versenyelőnyökre épül a vállalat mottója is „Food is Life, Make it Good”, miszerint nem gyorsételt szolgálunk fel, hanem friss és egészséges ételt – gyorsan.

Signal 88 Security

A  2003-ban Omahában alapított cég indulásakor azt tűzte ki feladatául, hogy védelmet nyújtson az emberek számára, hogy azok nyugodtan élhessék mindennapjaikat, és értékeiket, ingóságaikat biztonságban tudhassák. A Signal 88 által felügyelt épület mára az omahai rendőrségnél egyet jelent a biztosított helyszínnel.

SMART INGATLAN

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő. 

Snap Fitness

A hálózat első egységét 2003-ban az Egyesült Államokbeli Minnesotában nyitotta meg, a modell sikerességét mi sem mutatja jobban, hogy azóta több, mint 25 országban nyitott egységet a Snap Fitness. Jelenleg több, mint 2000 stúdiót üzemeltetnek és több, mint 1 millió fő jár hozzájuk edzeni.

Spa810

A Spa810 franchise rendszer 2012-ben indult, azóta több, mint 20 egységet üzemeltet az Egyesült Államokban és Kanadában, az első európai egységek pedig a közeljövőben fognak megnyitni Írországban és az Egyesült Királyságban.

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve. Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásainak színvonalával.

Tacontento

A Tacontento étterem hálózatot Guatemalában alapították, autentikus ételeinek és fiatalos, modern arculatának köszönhetően kategóriájában az egyik legsikeresebb étteremlánc Latin-Amerikában. Az egyedülálló koncepció, amely hálózati jellege ellenére a betérő vendég számára a mexikói taqueteriák (taco éttermek) hangulatát idézi. Az étlapon szereplő ételek receptjeit, elkészítési módját olyan módon alakították ki, hogy azt a hálózathoz tartozó éttermek a világ minden részén könnyedén követhessék.

Vitamin Szalon

A Vitamin Szalon® a jövő zöldség-gyümölcs üzlete. Egy leendő országos kiterjedésű franchise hálózat, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű közvetlenül a magyar termelőktől beszerzett termékekhez igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.

WOK TO WALK

A WOK TO WALK Európa vezető wok gyorséttermi hálózata. A hálózat képes volt alkalmazkodni a hektikus városi életmód feltételeihez, így dolgozó vendégeik akár egy rövid ebédszünet alatt se kell, hogy lemondjanak egy jó hagyományos, kínai wokról.