Télen-nyáron nyitva tartó frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!

A Jono Yogo ez elsők között, 2013-ban indította el a frozen joghurt magyarországi forgalmazását. Öt év alatt a hálózat öt jelentős bevásárlóközpontban építette ki hálózatát. Jelen vannak az Allee-ban, az Árkádban, a Mammutban a Westendben és a Budaörsi Auchan Korzón.

Üzleteik 50-100 nm-esek, vidám, fiatalos design jellemzi őket. Minden frozen joghurt glutén- és cukormentes és csak 1,5% zsírtartalommal rendelkezik. A joghurt alap miatt nagyon könnyű, frissítő, és nem utolsósorban egészséges. Termékeik adalék- és színezőanyagmentesek. A külföldi mintára létrehozott önkiszolgáló frozen yogurt bárokban a Jono Yogo sokkal színesebb, szélesebb választékot vonultat fel konkurenseinél, mivel a vásárló kedvére válogathat a feltétek, öntetek, és az egyéb fagylalt kiegészítők (drazsék, kekszek, müzlik, cukorkák) között.

A koncepció egy olyan jól kidolgozott üzleti modell, amely magában rejti a sikeres üzemeltetés és terjeszkedés lehetőségét – további franchise átvevők bevonásával jelentős hazai hálózattá nőheti ki magát. Az egységek a jól megválasztott lokáció miatt egész évben üzemeltethetőek.

A magyarországi terjeszkedésen túl a hálózat nemzetközi piacon történő megjelenéséhez is minden feltétel adott. A befektető számára a saját egységekben képződött hasznon túl a franchise jogok külföldi értékesítése is jelentős profitot képezhet, így a befektetés megtérülési ideje is gyorsabb és kedvezőbb lehet.
Az értékesítés során átadásra kerül az üzletek bérleti joga, a meghatározóan egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a kidolgozott franchise dokumentáció.

A könnyen átlátható árképzés, a kiváló minőségű, közkedvelt termékek, a barátságos, színes környezet egyedüli frozen joghurt hálózattá emelte a koncepciót Magyarországon, az éves szinten történű üzemeltetési lehetőség pedig tovább növeli annak vonzerejét.

Kérjük tekintse meg a hálózat weboldalát:
Jono Yogo

További információkért az alábbi elérhetőségen érdeklődhet:

Millavári Barna
Dakexpo Kft.

millavari@dakexpo.com

Share this post