Salad Box

A vállalat stratégiája alapvetően négy dologban foglalható össze: • Egészséges étkezés (ami általában nem jellemző a hagyományos gyorsétterem-láncokra) • Mindig friss alapanyagok (nincs fagyasztott étel) • Megfizethető ár (gyakorlatilag a hagyományos gyorsétterem-láncok áraival megegyező ársávban) • Személyre szabhatóság, a salátákat a fogyasztók a saját ízlésük alapján is össze tudják állítani Ezen versenyelőnyökre épül a vállalat mottója is „Food is Life, Make it Good”, miszerint nem gyorsételt szolgálunk fel, hanem friss és egészséges ételt - gyorsan.

 

ALAP INFORMÁCIÓK

Brand név: Salad Box
Tevékenység: étterem
Működés típusa: franchise rendszer
Magyar Franchise Szövetség tagja

ELÉRHETŐSÉGEK

Cégnév: EMMA SALAD S.R.L.
Név: Szitas Beniamin
Beosztás: BDO
Részleg: Business Development
E-mail: office(kukac)saladbox.hu
Telefonszám: +40 725295189
Weboldal: http://www.saladbox.hu/hu
Ország: Románia
Város: Kolosvar
Irányitószám: 4003
Utca / házszám: Donath út, 148.

FRANCHISE SZERZŐDÉS

Szerződés típusa: franchise szerződés
Szerződés ideje: 5 év

HÁLÓZAT INFORMÁCIÓK

Első egység kialakítása Mo-n (év): 2014
Hálózat alapításának éve (év):  2012
Saját egységek száma: 3
Franchise egységek száma Mo-n: 8
Származási ország: Erdély – Románia
Milyen országokban van eddig jelen?: USA, U.K., Franciaország, Csehország, Hollandia, Bulgária, Algéria, Magyarország, Románia
Más országokban lévo egységek száma: 71
Terjeszkedés iránya: Magyarország, Ausztria, Szlovákia

CSATLAKOZÁSI FELTÉTELEK

Belépési díj (euro): 15.000 EUR
Min. beruházási tőkeigény: 60.000 EUR
Forgalmi jutalék: 5%
Reklám hozzájárulás: 1%
Üzlethelyiség minimális mérete (nm): 40
Üzlethelyiség maximális mérete (nm): 300
Üzlet átlagos dolgozói létszám: 10
Üzlet nyitásához szükséges lakosságszám: 50.000

PÉNZÜGYI TÁMOGATÁS

eladási és költségterv
áruszállítás

KÉPZÉSI FAJTÁK

betanítási képzés
utólagos képzés
eszmecsere / tapasztalatcsere
gyakorlat egy már működő egységben
telefonos konzultáció

KÉPZÉSEK TARTALMA

szervezés / adminisztráció
eladási / értékesítési technikák
termékismeret
menedzsment
minőségellenőrzés
szakmai ismeretek

Kapcsolatfelvétel