Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.
2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban.
A THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018 és  a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és Moszkvában tartják a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.
 

2018. május 30-június 1. között kerül megrendezésre a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018 és a THE WORLD FRANCHISE FORUM.

A két rendezvényen összesen 40 országból mintegy 6000 résztvevővel számolnak. A legnagyobb  nemzetközi franchise szervezetek sora jelezte részvételét Dél-Kelet Ázsiából, Európából, Észak-, Közép-, Dél-Amerikából és Afrikából egyaránt. A rendezők segítséget kívánnak nyújtani a befektetők és hálózatok egymásra találásában és  platformot biztosítanak a legújabb trendek bemutatásához a képzések, szerződéskötések, koncepciók terén.

A THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018 kiváló alkalom a térség piacának és legjelentősebb franchise hálózatainak megimerésére, de az orosz reprezentánsokon túl ismert nemzetközi franchise rendszerek is megjelennek és kiállítanak a rendezvényen.

A szervezők szeretettel várják azokat a magyar hálózatokat, amelyek számára aktuális lehet a térségben való terjeszkedés.

– regisztrált kiállítók több mint 35 országból

– 150 franchise koncepció

– mintegy 3000 látogató

Helyszín: CEC EXPOCENTER MOSCOW, Pavilon No 5.

A kiállításon többféle kiállítói koncepcióra van lehetőség, a részvétel feltételeiről és a regisztrációról az alábbi linkeken találhatóak részletes információk:

https://forum.rusfranch.ru/en/about-expo/
 

https://forum.rusfranch.ru/wp-contenthttp://www.franchiseportal.hu/uploads/2018/04/Conditions-of-Participation.pdf

https://forum.rusfranch.ru/wp-contenthttp://www.franchiseportal.hu/uploads/2018/04/Conditions-of-Participation.pdf
 

 A THE WORLD FRANCHISE FORUM az EXPO-val egy időben kerül megrendezésre.

Kiemelt témaköre: A franchise, mint a nemzetközi együttműködés eszköze és a világgazdaság vezető szereplője.

A rendezvényen több mint 30 nemzetközi franchise szervezet delegáltja képviselteti magát, ezen túl pedig számos vezető nemzetközi franchise cég és befektető is regisztrált az eseményre.

Helyszín: World Trade Centre Moscow

Regisztráció:
https://forum-form.rusfranch.ru/

 

A két rendezvénnyel szinte egy időben, 2018. május 28 – június 1. között kerül sor szintén  Moszkvában a Franchise Világtanács (WFC) következő ülésére is, melyen a Magyar Franchise Szövetséget dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkára képviseli

 

 

Share this post