Hogyan lehet sikeres franchise vállalkozást építeni? Már csak 3 szabad hely van!

Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni?  Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége? Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?

A fent felsorolt, illetve még sok más kapcsolódó kérdésére ad választ a Magyar Franchise Szövetség szeptember elején induló kis létszámú képzéssorozata. Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel és, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

A képzéssorozat 4 alkalomból és különböző témákból áll, így mindenki kiválaszthatja a számára érdekeset. Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden eseményt személyre szóló konzultációval zárunk, amelyen valamelyik ismert franchise hálózat tulajdonosa, vagy vezetője is részt vesz.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2018. szeptember 6. 
Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

2018. szeptember 13. 
Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

2018. szeptember 20. 
Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2018. október 4. 
Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

 

Jelentkezés

Bár a képzés anyagai egymásra épülnek, az egyes témakörök önmagukban is hasznosak lehetnek, így az azokat feldolgozó alkalmakra külön-külön  is lehetséges a jelentkezés.

1, Jelentkezés on-line ezen a linken

2. Jelentkezés részvételi nyilatkozattal: kattintson ide a nyilatkozat letöltéséhez. A kitöltést követően kérem küldje vissza az info@franchise.hu email címre.
A részvétel 18.000 Ft + Áfa / fő / alkalom.
Kedvezmény: a legalább 3 alkalomra való jelentkezés esetén a részvételi díj 16.000 Ft + Áfa / fő / alkalom.
A számla végösszege minden esetben bruttó 3.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet
Időpontok: 2018 szeptember 6., 13., 20., valamint október 4. 10:00-15:00
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, kérem keresse a Magyar Franchise Szövetség irodáját az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

Share this post