Eladóvá vált Budapest egyik legismertebb játszóháza

 A Simaliba Játszóház, egy nemrégiben nyitott, 260 m2-es semmi máshoz nem hasonlítható, különleges élménypark Budapest belvárosában az Oktogon és a Nyugati tér között.

Egyedisége abban áll, hogy a teljesen felújított pincehelyiségben egy monumentális, akadályokkal, csimpaszkodókkal, bástyákkal, függőalagúttal, láncos átjáróval, mászófallal, kis kuckókkal teletűzdelt VÁR található, ami két szinten közel 60 méter hosszúságban bejárható.

A helyiségben külön bébirészleget is ki lett alakítva az egészen piciknek, van baba-mama szoba a meghitt pillanatokra. A játszóház része egy egyedi tervezésű, színházi díszletekkel kialakított Trónterem, ami rendezvények, születésnapok, tréningek megtartására alkalmas.

Rengeteg gyerek és szülő életét tette eddig színesebbé, fantasztikus rendezvények, események lettek itt megtartva. Most egy olyan partnerét keresi, aki fantáziát látva ebben a koncepcióban, hozzájárulna annak további működéséhez a játszóház üzemeltetésével. Együtt gondolkodás, közös üzemeltetés és tartós bérleti jog átadás egyaránt érdekes lehet a tulajdonosok számára.

További információk:
Petz Annamária
E-mail: petz.annamari@gmail.com
+36707019925

Share this post