A Jono Yogo frozen yogurt koncepció értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát

A Jono Yogo frozen yogurt koncepció értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is várja vásárlóit a hét minden napján.

A Jono Yogo hálózat tulajdonosai olyan befektetőt keresnek, aki felismeri a kidolgozott üzleti modellben rejlő lehetőséget, és a jövőben sikeresen üzemelteti tovább a már meglévő egységeket, és építi tovább a hálózatot.


Az elmúlt évek, évtized tendenciái igazolták, hogy komoly igény van a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt.
A könnyen átlátható árképzés, a kiváló minőségű, közkedvelt termékek, a barátságos, fiatalos, színes környezet egyedülálló frozen joghurt hálózattá emelte a koncepciót Magyarországon.
Üzleteik 50-100 nm-esek, vidám, fiatalos design jellemzi őket. Minden frozen joghurt glutén- és cukormentes és csak 1,5% zsírtartalommal rendelkezik. A joghurt alap miatt nagyon könnyű, frissítő, és nem utolsósorban egészséges. Termékeik adalék- és színezőanyagmentesek. A külföldi mintára létrehozott önkiszolgáló frozen yogurt bárokban a Jono Yogo sokkal színesebb, szélesebb választékot vonultat fel konkurenseinél, mivel a vásárló kedvére válogathat a feltétek, öntetek, és az egyéb fagylalt kiegészítők (drazsék, kekszek, müzlik, cukorkák) között.

Az üzleti koncepció készen áll arra, hogy franchise partnerek bevonásával egy nagy hálózatot hozzon létre. Minden ehhez szükséges tudás és infrastruktúra rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú a budapesti plázákban való jelenlét, a kidolgozott know-how, és a látványos, fiatalos arculat. Egyaránt átadásra kerül az üzletek bérleti joga, az egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a franchise dokumentáció.
A koncepció nemcsak magyarországi, hanem külföldi terjeszkedésre is tökéletesen alkalmas. A saját egységekben képződő profiton túl a hálózat majdani átvevője a franchise jogok értékesítésével további profitra is szert tehet, ami által a befektetés megtérülése még kedvezőbbé válik.

További információk:
Dakexpo Kft.
Millavári Barna
millavari@franchiseportal.hu

Share this post