FRANCHISE BÖRZE 2019
Újabb magyar franchise a tőzsdén
Három amerikai hálózat is megkezdte franchise partnerei toborzását Magyarországon

A hét franchise ajánlata

Jövő májusban indul a SPAR webáruháza

A Marketing Summit Hungary konferencián jelentette be Bene Nikoletta, a vállalat marketingvezetője, hogy 2019. májusától a SPAR is bevezeti a házhozszállítást.

Tovább terjeszkedik a Zing franchise Budapesten

A Zing megnyitotta eddigi legnagyobb és legmodernebb éttermét a Shopmark bevásárlóközpontban. A legújabb egység concept store mintaként szolgál majd minden következő Zing egység számára.

A magyar franchise titkai: így építhetsz te is sikeres vállalkozást

Sok kezdő vállalkozó számára lehet jó megoldás, ha tagja lesz egy franchise-hálózatnak. Azzal, hogy franchise-partnerek leszünk, egy ismert márka nevével, arculatával tudunk boltot nyitni úgy, hogy megkapjuk a rendszergazda kidolgozott üzleti modelljét, tapasztalatát, tudását – és persze hírnevét is.

FRANCHISE BÖRZE 2019

Az idei februári Franchise Börze sikerét követően, jövőre ismét franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Lengyel hitelközvetítőt vásárolt a Duna House

2018. november 6. – A Duna House cégcsoport lengyel leányvállalata, a Metrohouse Franchise S.A. a mai napon megállapodást írt alá Varsóban a Gold Finance Sp. z o.o. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról.

Magyarországon tartott előadást a Signal 88 Security alapítója

November 6-án, a Magyar Franchise Szövetség meghívására tartott előadást Reed Nyffeler, az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelmi franchise hálózatának alapítója és vezérigazgatója. A rendezvény keretében Reed Nyfeller bemutatta a Signal 88 Security üzleti modelljét és müködését, illetve a jövőbeni magyarországi terjeszkedési stratégiájukat.

A CBA nevet hanyagolva hasít az egyik CBA-vezető cége

Évtizedekig első ránézésre egyértelmű volt, melyik boltok tartoznak a CBA hálózatához. De ma már van olyan üzlet, amelyről ezt nem lehet elmondani: gyakorlatilag átlényegült, és hiába CBA, mégsem tűnik annak.

Snap fitness banner
Matrackuckó
Hahn Gábor
K&H
Kovács Viktor Zoltán
Signal 88 Security
Spa810 banner

FRANCHISEPORTAL HÍRLEVÉL

VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁS

A DAKEXPO KFT. A MAGYAR FRANCHISE SZÖVETSÉG TAGJA

KAPCSOLAT

DAKEXPO Franchise Tanácsadó Kft.
(röviden: DAKEXPO Kft.)

1027 Budapest, Margit krt. 64/B.
Tel: 00 36 1 274 5186
E-mail: office@dakexpo.com
Adószám: 13232292-2-43

Copyright © Dakexpo Kft. 2018 Minden jog fenntartva.