Ez lehet a kiskereskedelem jövője
A Coca-Cola 4,3 millió euróért megvásárolja a Costa Coffee-t
Hazánkban kíván terjeszkedni a Snap Fitness

A hét franchise ajánlata

Új marketingvezető a Duna House élén

Szeptembertől Benedikt Károly tölti be a Duna House Cégcsoport marketingvezetői pozícióját. A kommunikációs szakember idén januárban csatlakozott az ingatlaközvetítő hálózathoz pr- és elemzési vezetőként, amely részleg mostantól a marketing osztállyal összeolvadva az új vezető irányítása alatt működik tovább – írja a Duna House közleménye.

Miskolcra járnak palacsintázni a sztárok

Sztárok, köztük énekesek, költők, humoristák, de még közismert sportolók is bőven akadnak a híres Creppy PalacsintaHáz törzsvendégei között. Minőség, kreativitás és igényesség jellemzi a különleges helyet, ahol a palacsinta körül forog minden.

Újabb Vitamin Szalon üzlet nyílt Budapesten!

A Vitamin Szalon küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban.

Beteg gyerekeken segít a Duna House

A Duna House Csoport különös felelősséggel és példamutató magatartással viseltetik nem csak ügyfelei, a piaci szereplők és munkavállalói iránt, hanem tágabb környezete iránt is.

Eladták a Mammut bevásárlóközpontot

Az Arena Plaza után a Mammutot is megvette a dél-afrikai NEPI Rockcastle, írta a Portfolio.hu a moneyweb alapján. A cég a Mammut I. 81 százalékát, és a Mammut II. 100 százalékát vette meg.

Ez lehet a kiskereskedelem jövője

Nincs pénztáros, a vonalkódot mobillal olvassuk le, fizetni akár arccal is lehet – az Alibaba a közelmúltban számos futurisztikus, szinte teljesen automatizált boltot indított Kínában. A kényelem árnyoldala, hogy az árukért részben az adataikkal fizetnek a vásárlók.

Snap fitness banner
Matrackuckó
Hahn Gábor
K&H
Kovács Viktor Zoltán
Signal 88 Security
Russo's Pizzéria

FRANCHISEPORTAL HÍRLEVÉL

VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁS

A DAKEXPO KFT. A MAGYAR FRANCHISE SZÖVETSÉG TAGJA

KAPCSOLAT

DAKEXPO Franchise Tanácsadó Kft.
(röviden: DAKEXPO Kft.)

1027 Budapest, Margit krt. 64/B.
Tel: 00 36 1 274 5186
E-mail: office@dakexpo.com
Adószám: 13232292-2-43

Copyright © Dakexpo Kft. 2018 Minden jog fenntartva.